Op zoek naar een zeer sterk en waterdicht standaard PVC afdekzeil op maat voor uw aanhanger, container, laadbak, zwembad of andere toepassing? Wij maken uw PVC afdekzeilen op maat!

Ben je op zoek naar een afdekzeil dat niet alleen waterdicht is, maar ook UV bestendig, kleurvast en geschikt voor een lange periode? Kies dan voor een op maat gemaakt PVC afdekzeil op maat van Aanhangwagennetten.nl

Voor langdurig gebruik en multifunctioneel te gebruiken als grondzeil, tentzeil of afdekzeil van uw tractor, boot, brandhout, aanhanger, container, laadbak of zwembad.

Verkrijgbaar in een standaard PVC afdekzeil dat voor u op maat word gemaakt, , maar ook verkrijgbaar met 2 hoekuitsparingen en zelfs met 4 hoekuitsparingen.

De uitsparingen zijn ideaal ideaal voor aanhangers met een koprek of een ongelijke rand aan de achterzijde, maar ook om met deze uitsparingen een ‘bakje’ / huif te maken. Verkrijgbaar in de kleuren zwart – wit – blauw – groen – bruin en grijs.

NB. Andere modellen/varianten zoals bijvoorbeeld een huif, deksel, of hoezen met een LxBxH horen helaas NIET tot de mogelijkheden. Alleen de getoonde producten kunnen voor u worden gefabriceerd.

3
0